<< Terug naar restaurants

Woo Ping Schiedam


Woo Ping  Schiedam
Beoordeling:
Bezorgtijden
15:30 - 21:30
Adres

Julianalaan 122B, 3116JW Schiedam


<< Eten bestellen bij Woo Ping


Judith uit Vlaardingen 21-05-2017 22:09 Kwaliteit Bezorging
Snelle bezorging en vriendelijke bezorger Het eten was van goede kwaliteit maar wel een beetje pittig maar wel lekker Een aanrader ervoor herhaling vatbaar
 
Martin uit Vlaardingen 06-05-2017 20:47 Kwaliteit Bezorging
Was prima op tijd
 
J uit Schiedam 30-04-2017 20:49 Kwaliteit Bezorging
bezorging was vlot. Eten was lauw en eigenlijk gewoon helemaal niet lekker. Ik ben normaal gesproken gek op oosters eten maar dit is voor het grootste gedeelte de vuilnisbak in gegaan.
 
Bernie uit Vlaardingen 29-04-2017 19:45 Kwaliteit Bezorging
Lekker eten en snelle levering. Top
 
A uit Schiedam 23-04-2017 18:03 Kwaliteit Bezorging
Jammer dat het verkeerde gerecht was bezorgd. Gebeld en is alsnog het juiste gerecht bezorgd. Kwaliteit is afwisselend ook wat de temperatuur betreft.
 
Adrianus uit Schiedam 10-04-2017 09:06 Kwaliteit Bezorging
Het was lauw en we hadden het idee dat het al een tijd klaar stond (dus oud).
 
Irma uit Vlaardingen 02-04-2017 20:51 Kwaliteit Bezorging
Hét duurde erg lang voor het eten kwam 1 1/2 uur. De loempia s waren taai. Erg zonde. Eten was ook niet meer erg warm. Smaak was goed
 
Anthonie uit Schiedam 23-03-2017 20:32 Kwaliteit Bezorging
Weer lekker ,ben ook niet anders gewend van hun, maar weer snel koud, en dat snap ik steeds niet!
 
M uit Schiedam 20-03-2017 18:38 Kwaliteit Bezorging
Eten is na 2.5 uur nog niet bezorgd!
 
Anthonie uit Schiedam. 30-01-2017 19:46 Kwaliteit Bezorging
Alles was zoals altijd super lekker en goed, maar de Chinese tomatensoep, was niet zo lekker het leek wel babi pangang sous!
 
J. uit Schiedam 16-01-2017 19:43 Kwaliteit Bezorging
Was goed eten, alleen weeeeer snel koud. Waarschijnlijk weer verkeerde adres, was namelijk doorgestreept!! Voor de VIJFDE keer.!!!!
 
Vady uit Schiedam 14-01-2017 12:27 Kwaliteit Bezorging
 
Anthonie uit Schiedam 27-11-2016 19:08 Kwaliteit Bezorging
Het eten was snel bezorgt, en heet, maar het eten was na het opscheppen ervan snel koud! Verder was het prima.
 
Jan uit Vlaardingen 23-10-2016 20:48 Kwaliteit Bezorging
zoals gewoonlijk weer lekker gegeten.
 
Ludovica uit Vlaardingen 14-10-2016 17:33 Kwaliteit Bezorging
uit stekend weer we hebben heerlijk gegeten
 
A uit Schiedam 07-10-2016 19:55 Kwaliteit Bezorging
Alles was goed en op tijd, alleen die kortingen daar snap ik niets van.
 
J. uit Vlaardingen 25-09-2016 23:11 Kwaliteit Bezorging
Duurde 1,5 uur. eten was wel lekker, maar best weinig. En nogal droog.
 
M. uit Schiedam 09-09-2016 18:59 Kwaliteit Bezorging
 
Jan uit Vlaardingen 04-09-2016 20:20 Kwaliteit Bezorging
Gewoon goed en betaalbaar.
 
Ludovica uit Vlaardingen 28-08-2016 21:16 Kwaliteit Bezorging
was weer heerlijk en genoeg voor 2 personen tot de volgende keer bedankt
 
Ludovica uit Vlaardingen 07-08-2016 21:21 Kwaliteit Bezorging
was weer heerlijk en kurig op tijd dus tot een volgende keer
 
Anita uit Vlaardingen 01-08-2016 21:04 Kwaliteit Bezorging
Wat een ontzettende bagger. Meer dan een uur moeten wachten, zelfs op een maandagavond. Het gehele menu was koud. De loempia's waren taai, de saus van de kulyuk leek wel water met een kleurtje. Over de rest maar niet te oordelen. Kortom niet te eten! Eens maar nooit meer. Zelfs voor een makkelijke hap na thuiskomst van vakantie was dit nog te ranzig.
 
Anita uit Vlaardingen 31-07-2016 22:47 Kwaliteit Bezorging
Jammer genoeg kregen we niet wat we besteld hebben...en als dit lekker was dan is dit geen probleem, maar niemand vond het lekker...echt balen....het zuurste was toch wel dat we extra veel hadden besteld omdat we er zo trek in hadden... 40 euro weggegooid
 
Fiena uit Vlaardingen 29-07-2016 19:06 Kwaliteit Bezorging
Heb al vaak een bestelling gedaan. De voorlaatste die ik had was gewoon niet goed. Vandaag weer geprobeerd en ik moet zeggen het was weer super. Tot de volgende keer maar weer. Vr.gr.Fiena.
 
Ludovica uit Vlaardingen 18-07-2016 14:04 Kwaliteit Bezorging
was weer heerlijk en genoeg voor 2 personen heerlijk warm
 
Ludovica uit Vlaardingen 12-07-2016 20:17 Kwaliteit Bezorging
was weer heerlijk en zo snel bezord tot de volgende keer
 
Ludovica uit Vlaardingen 09-07-2016 21:59 Kwaliteit Bezorging
was heerlijk we er van genoten en keurig op tijd is voor herhaling vatbaar dank je wel
 
M. uit Schiedam 26-06-2016 20:34 Kwaliteit Bezorging
Jammer dat ik een 1 moet geven, zou in het echt -10 geweest zijn. Eten lauw, bami niet lekker, binnenin rauwe kip en saté Teriaky met droge oude kip (overgebleven?) en smerige saus. Kortom deze herkansing was wederom teleurstellend!!! Nooit meer eten bestellen bij Woo Ping en hopen dat ik er niet ziek van word ????????????.
 
Martin uit Vlaardingen 26-06-2016 12:01 Kwaliteit Bezorging
Lang wachten en het eten was niet lekker erg jammer
 
H. uit Vlaardingen 19-06-2016 20:42 Kwaliteit Bezorging
 
Ludovica uit Vlaardingen 22-05-2016 20:47 Kwaliteit Bezorging
keurig op tijd en hebben heerlijk zitten smullen ruim voldoende
 
Els uit Vlaardingen 17-05-2016 22:39 Kwaliteit Bezorging
Goed en lekker eten en binnen een half uur bezorgd! Voor herhaling vatbaar!
 
Richard uit Vlaardingen 01-05-2016 22:53 Kwaliteit Bezorging
Goed, lekker eten tegen een normale prijs en keurig op tijd bezorgd !
 
Ilona uit Schiedam 30-01-2016 08:46 Kwaliteit Bezorging
 
Anneke uit Schiedam 20-01-2016 10:21 Kwaliteit Bezorging
erg teleurgesteld ,was altijd super tevreden ,gisteren eerst geblokkeerd voor half 6 ,rond 6 weer besteld voor zsm kwam pas na 7 ,nadat ik gebelt had eten klopte ook niet maar toch maar opgegeten ,jammer
 
P. uit Schiedam 04-01-2016 13:42 Kwaliteit Bezorging
Was lekker, maar zag me na 45 min genoodzaakt toch meer even na te bellen of de bestelling goed was aan/overgekomen. Was dus lekker, maar te koud. Moest e.e.a. opwarmen in de magnetron.
 
John uit Schiedam 01-01-2016 19:49 Kwaliteit Bezorging
Na een lange tijd maar weer eens geprobeerd, online besteld voor 17.45 en toen kwamen ze pas om 18.15. Alles opengemaakt zit er geen soep bij en hadden we een nasi goreng ipv bami. Gebeld en uiteindelijk om 19.00 uur lauw eten. Nu weet ik het zeker, wij bestellen hier nooit maar dan ook nooit meer, het is altijd wel wat!!!!! SLECHT!!!!!!!!!
 
Marko uit Schiedam 22-11-2015 20:18 Kwaliteit Bezorging
Was niet echt heel warm, maar wel oké!
 
Bas uit Schiedam 29-10-2015 19:24 Kwaliteit Bezorging
Het eten was deze keer niet zoals we het gewend zijn. Het was echt al aan de koude kant toen we het ontvingen. Jammer
 
Leo uit Schiedam 19-10-2015 20:28 Kwaliteit Bezorging
eten prima, had wat warmer gekund. bezorging bijna 20 min. te laat
 
A uit Schiedam 03-10-2015 15:27 Kwaliteit Bezorging
Anneke uit Schiedam verrast door mijn man voor ons 46ste trouwdag super lekker, heel veel, en goed warm. voor ons zeker een tweede keer, .
 
John uit Schiedam 20-09-2015 23:01 Kwaliteit Bezorging
Heft ruim een uur geduurd eer het eten er was Maar de kwaliteit was weer super.
 
Peter uit Schiedam 19-09-2015 11:34 Kwaliteit Bezorging
Het eten was heerlijk. Besteld om 18.10 uur, bezorgd om 18.55 uur. Er wordt bezorging maximaal binnen één uur beloofd. Netjes dus. Wat ons betreft voor herhaling vatbaar.
 
Monique uit Vlaardingen 30-08-2015 21:10 Kwaliteit Bezorging
Het eten was weer super ! De bezorging was een beetje aan de vroege kant: we hadden voor 18.00 uur besteld, maar het eten werd al om 17.35 uur gebracht. Wat jammer was, was dat mijn wok-to-go gerecht door het halve plastic tasje lag en we dus alles bij elkaar konden rapen.
 
Marco uit Vlaardingen 28-08-2015 01:33 Kwaliteit Bezorging
16:29 besteld voor levering 17:45. Om 18:00 gebeld ivm geen levering. 18:15 bezorgd. Menu D 3-4 personen. Actie!!! Slappe, natte mini loempia's. Toevoeging van vlees aan gerechten minimaal. Verzoek voor 2x bami genegeerd (zou dus maar effe nabellen) Beter gerechten los bestellen. Kwaliteit wel oké. Ik stop met Woo Ping.
 
Han uit Vlaardingen 27-08-2015 11:14 Kwaliteit Bezorging
Bestel geen kippepoten die zijn droog tot op het bod niet te eten en menu b was zeer slecht van smaak
 
BEN uit Schiedam 23-08-2015 22:59 Kwaliteit Bezorging
zoals altijd: snel, lekker en voldoende. makkelijke keuze's met een menu. Top. ook makkelijk afrekenen aan de deur.
 
Han uit Vlaardingen 31-07-2015 11:40 Kwaliteit Bezorging
Het eten was heerlijk en op tijd geleverd
 
Marion uit Schiedam 30-07-2015 23:38 Kwaliteit Bezorging
Alles prima, maar menu had warmer mogen zijn. Voorderest top.
 
Corrie uit Vlaardingen 17-07-2015 23:38 Kwaliteit Bezorging
Eten was weer heerlijk. Was zelfs een kwartier eerder als gezegd. Toppie Corrie uit Vlaardingen
 
Carola uit Schiedam 06-07-2015 20:34 Kwaliteit Bezorging
 
André uit Schiedam 04-07-2015 12:49 Kwaliteit Bezorging
Prijs kwaliteit-verhouding uitstekend - Op tijd bezorgd - Vind alleen de Eur 1 die sneleten erop legt als je met Ideal wil betalen teveel.
 
J. uit Vlaardingen 30-06-2015 21:14 Kwaliteit Bezorging
Bezorging was netjes op tijd, maar het eten is vooral veel en net wat te weinig zorg aan besteed. Maar daar is de prijs ook wel naar, een echte ouderwetse Chinees dus, veel voor weinig...;-)
 
Mevr. R. uit Vlaardingen 29-06-2015 12:12 Kwaliteit Bezorging
Bezorging netjes op tijd. Eten was weer voortreffelijk !!
 
Han uit Vlaardingen 26-06-2015 08:39 Kwaliteit Bezorging
Het eten was goed en de bezorging zeer snel
 
Y. uit Schiedam 12-06-2015 22:27 Kwaliteit Bezorging
 
Klaas-Jan uit Vlaardingen 24-05-2015 20:08 Kwaliteit Bezorging
Eten was redw
 
Dick uit Schiedam 17-05-2015 16:11 Kwaliteit Bezorging
Wat een topper ,lekker en snel ,zeker aan te raden
 
Wim uit Schiedam 10-05-2015 22:56 Kwaliteit Bezorging
niet bezorgt ...geprobeerd te bellen maar de hele tijd in gesprek dus bezorgen een 1 en kwaliteit ???
 
Marian uit Schiedam 27-04-2015 20:28 Kwaliteit Bezorging
Geweldig lekker eten, super beleefde bezorger, kortom, een aanrader voor iedereen, die van Chinees eten houdt.
 
J. uit Vlaardingen 01-04-2015 20:07 Kwaliteit Bezorging
 
Hans uit Schiedam 30-03-2015 11:18 Kwaliteit Bezorging
 
S. uit Schiedam 29-03-2015 00:02 Kwaliteit Bezorging
Het was weer ouderwets lekker!
 
A. uit Vlaardingen 18-03-2015 20:29 Kwaliteit Bezorging
jammer dat het niet helemaal warm was het was wel lekker.
 
John uit Schiedam 11-03-2015 13:38 Kwaliteit Bezorging
Het eten was prima alleen vinden we de saté met pindasaus een beetje aan de pittige kant. Verders top!
 
R. uit Vlaardingen 26-02-2015 21:23 Kwaliteit Bezorging
 
Michel uit Vlaardingen 17-02-2015 19:07 Kwaliteit Bezorging
super , warm en een goede kwaliteit , smakelijk eten !!!!
 
W. uit Schiedam 08-02-2015 11:01 Kwaliteit Bezorging
 
A. uit Vlaardingen 07-02-2015 08:28 Kwaliteit Bezorging
Snelle bezorging door een vriendelijke jongen. Het eten was goed warm. Ik had wok2to met garnalen besteld, helaas zaten er in totaal maar 2 garnalen in. Dit vond ik toch wat weinig. En smaak was goed.
 
J. uit Schiedam 01-02-2015 19:32 Kwaliteit Bezorging
 
Martin uit Schiedam 17-01-2015 23:17 Kwaliteit Bezorging
Bezorging prima op tijd. Alles goed op temperatuur en meer dan ruim voldoende!
 
A. uit Vlaardingen 10-01-2015 20:33 Kwaliteit Bezorging
 
D. uit Vlaardingen 09-01-2015 22:08 Kwaliteit Bezorging
Snelle bezorging door vriendelijke jongeman. Maaltijd was goed en warm.
 
John uit Schiedam 05-01-2015 13:59 Kwaliteit Bezorging
Het was er snel goed ingepakt daardoor ook nog goed op temperatuur. Voor 100% tevreden
 
Martin uit Schiedam 01-01-2015 22:24 Kwaliteit Bezorging
Had om bezorging om 18:30 gevraagd stonden ze al om 17:10 voor de deur. Hebben het toen weer meegenomen en kwamen toen om 19:30 weer brengen. Miste toen de helft van de bestelling en het eten was al bijna koud. Andere helft werd later na gebracht en het vet liep eruit.
 
Niels uit Schiedam 01-01-2015 20:28 Kwaliteit Bezorging
Beetje jammer dat dit in de mail voor de beoordeling staat: "Bedankt voor uw bestelling een aantal uur geleden bij Woo Ping , wij hopen dat alles naar wens was. " Ik heb namelijk nog geen eten ontvangen :( Na een aantal uur heb ik nu best honger en kan ik dus geen goed oordeel geven over de kwaliteit.
 
N. uit Schiedam 30-12-2014 12:15 Kwaliteit Bezorging
Bezorging 45 minuten eten was lekker. Alleen wel het verkeerde maand menu gekregen
 
Piet uit Schiedam 28-12-2014 20:30 Kwaliteit Bezorging
Het eten is zoals gewoon lekker maar dit is al de tweede keer dat ik daar anderhalf uur op hebt gewacht.
 
C. uit Schiedam 26-12-2014 14:30 Kwaliteit Bezorging
Nel uit Schiedam. Eten was weer prima bezorging op tyd alleen de patat was er niet bij jammer die is heel belangrijk voor bijzondere personen gelukkig nog bezorgd dat werd erg gewaardeerd. Pisang gorengs waren prima lekker droog niet zo vet als de vorige keer tot de volgende keer zal ik maar zeggen.
 
Henk uit Vlaardingen 23-12-2014 21:30 Kwaliteit Bezorging
Het eten was niet lekker en koud dit was de eerste en laatste keer dat ik bij Woo Ping besteld heb erg jammer
 
Frans uit Schiedam 14-12-2014 15:55 Kwaliteit Bezorging
Prima kwaliteit eten. Goed van smaak. Grote hoeveelheid. Hier eten we twee dagen van. Bezorging duurde iets lang. Bezorger kon onze woning niet vinden. Belde keurig op om de weg te vragen, en met nette excuses. hierdoor mocht het eten wel iets warmer zijn.
 
C. uit Schiedam 03-12-2014 19:33 Kwaliteit Bezorging
Goed eten, mag warmer, maar ja het is buiten erg koud. Bezorger een thermobox geven een idee?
 
A. uit Schiedam 02-12-2014 20:07 Kwaliteit Bezorging
Eten en bezorging was goed
 
Anneke uit Schiedam 17-11-2014 11:12 Kwaliteit Bezorging
was weer erg lekker ,maar had 1m.bami besteld en er was nasi geleverd wat mijn man niet zo leuk vond
 
Wim uit Vlaardingen 14-11-2014 22:30 Kwaliteit Bezorging
Netjes bezorgd, maar deze keer helaas kleffe nasi met samengeklonterde rijst. De vorige keer was de nasi goed, maar nu heb ik er voorlopig geen trek meer in.
 
Bas uit Vlaardingen 02-11-2014 22:26 Kwaliteit Bezorging
Na 1 1/2 uur bestelling pas afgeleverd!!
 
A. uit Schiedam 11-10-2014 22:32 Kwaliteit Bezorging
 
T. uit Vlaardingen 22-09-2014 13:01 Kwaliteit Bezorging
Als het op tijd en warm bezorgd wordt ben ik al gauw tevreden. Binnen het uur werd het eten bezorgd......helaas was het niet wat ik besteld had. In principe wacht ik nog altijd op mijn Nasi foe yong hai met saté. Erg slordig.
 
Robin uit Vlaardingen 24-08-2014 19:17 Kwaliteit Bezorging
Perfect eten en snel bezorgd
 
Ben uit Schiedam 24-08-2014 13:03 Kwaliteit Bezorging
uit ervaring weten we: goed en lekker eten. hebben altijd per telefoon besteld. nu eens via de site. men was vroeger dan de bestelde tijd. voor de rest weer gewoon een goede hap!
 
Laura uit Schiedam 31-05-2014 19:57 Kwaliteit Bezorging
lekker eten en snel bezorgd, vooral de vietnamese loempia's waren heerlijk.
 
Marco uit Schiedam 21-05-2014 23:02 Kwaliteit Bezorging
 
R. uit Schiedam 15-05-2014 21:55 Kwaliteit Bezorging
Van normale kwaliteit, geen bijzonderheden
 
Coby uit Vlaardingen 11-05-2014 22:07 Kwaliteit Bezorging
Bezorging vriendelijk en correct. Het eten moest even in de magnetron maar daarna hebben we heerlijk gegeten
 
Tjerk uit Schiedam 29-04-2014 20:25 Kwaliteit Bezorging
Prima eten beste chinees van schiedam. eten 15 minuten later dan bestelt maar ze hadden gebeld. dus goede service.
 
S. uit Schiedam 30-03-2014 03:06 Kwaliteit Bezorging
duurde beetje lang tot het werd bezorgd. kwantiteit goed, kwaliteit minder' kon op site geen telefoonnummer vinden toen eten laat was en moest dat opzoeken in telefoonboek (niet handig)
 
A. uit Vlaardingen 28-03-2014 08:17 Kwaliteit Bezorging
Jammer dat het geen Babi Pangang was. bezorging precies op tijd.
 
S. uit Vlaardingen 16-03-2014 21:44 Kwaliteit Bezorging
Eten was een beetje aan de laue kant maar voor de rest super lekker hoor
 
L. uit Schiedam 24-02-2014 08:41 Kwaliteit Bezorging
Eten was nogal koud, de sparribs zat bijna geen vlees aan niet voor herhaling vatbaar
 
Fcl uit Schiedam 02-01-2014 04:36 Kwaliteit Bezorging
Wat een verschrikkelijk slechte toko!!! 2 uur gewacht op bestelling en werd ook KOUD afgeleverd.Telefoon bleef alleen maar ingesprek.Topdrukte kan overal gebeuren maar zo voedsel afleveren bij je klant is toppunt van zeer slecht.Ben beter gewent bij deze chinees.
 
Sjan uit Schiedam 31-08-2013 20:24 Kwaliteit Bezorging
Eten was goed, bezorging perfect. Keurige, vriendelijke bezorger .
 
Monique uit Schiedam 16-06-2013 12:28 Kwaliteit Bezorging
Super! Het eten was er binnen een kwartier! Dit heb ik nog nooit meegemaakt!
 
T. uit Schiedam 11-05-2013 20:22 Kwaliteit Bezorging
Perfect, alles zoals brloofd en het smaakte heerlijk!
 
Rosita stephanie uit Schiedam 22-03-2013 22:26 Kwaliteit Bezorging
Het eten was lekker maar alleen koud en kipsate was droog was jammer maarja
 
Lia uit Schiedam 28-02-2013 21:17 Kwaliteit Bezorging
we hebben weer zalig gegeten thanks
 
Y uit Schiedam 16-02-2013 19:41 Kwaliteit Bezorging
eten is prima,ook snel bezorgd, Je merkt het wel als het wat drukker is,nu was het rustig en zaten er fortune cookies bij,en een aardig stuk kroepoek. Als het drukker is zit dat er allemaal meestal niet bij.
 

<< Eten bestellen bij Woo Ping